Post tërmeti, dëmet në objektet e trashëgimisë kulturore – A2

Post tërmeti, dëmet në objektet e trashëgimisë kulturore

Gazetarja e kulturës, Luela Myftari, ishte e ftuar në Dita Jonë, ku foli për aktivitetet për 100-vjetorin e Tiranës Kryeqytet, si dhe për dëmet e tërmetit në objektet kulturore, pasi Ministria e Kulturës publikoi raportin.