Pozicioni i Bashës pas “Foltores”, Kulluri: Si një peshk që i kanë tharë ujin, përpëlitet pa shpresë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 20:29

Pozicioni i Bashës pas “Foltores”, Kulluri: Si një peshk që i kanë tharë ujin, përpëlitet pa shpresë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 20:29

“Veprimet e Bashës, të cilat janë rrjedhojë e pozicionit të tij shumë të vështirë, në një mision të pamundur për të qëndruar në krye të PD-së, janë si një peshk që i kanë tharë ujin. Përpëlitet mbi sipërfaqe, në rërë, por që s’ka asnjë mundësi të kthehet në det dhe as të mbijetojë. Uji në këtë rast do të ishte anëtarësia e partisë, e cila është rreshtuar në masën dominante kundër vendimit për përjashtimin e Berishës”.

Pozicioni i Bashës pas “Foltores”, Kulluri: Si një peshk që i kanë tharë ujin, përpëlitet pa shpresë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 20:29

“Veprimet e Bashës, të cilat janë rrjedhojë e pozicionit të tij shumë të vështirë, në një mision të pamundur për të qëndruar në krye të PD-së, janë si një peshk që i kanë tharë ujin. Përpëlitet mbi sipërfaqe, në rërë, por që s’ka asnjë mundësi të kthehet në det dhe as të mbijetojë. Uji në këtë rast do të ishte anëtarësia e partisë, e cila është rreshtuar në masën dominante kundër vendimit për përjashtimin e Berishës”.