“PPP-të e politikanëve”, a i kuptojnë shqiptarët? – A2

“PPP-të e politikanëve”, a i kuptojnë shqiptarët?

Debatet për Partneritetin Publik privat duket se bëhet vetëm në nivelin makro mes politikanëve dhe ekonomistëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2