Pr/buxheti 2020, Denaj: Rritje 4.1%, por ulen investimet publike

Qeveria parashikon një rritje ekonomike prej 4.1% gjatë vitit të ardhshëm, çka sipas ministres do të përkthehet në më shumë vende punë dhe rrjedhimisht në ulje të papunësisë. Ndërkaq, objektiv i ekzekutivit për 2020-ën mbetet edhe ulja e borxhit publik në nivelin e 62.2%.