Pr/ligji i ri për rritjen e pensionit të minatorëve e naftëtarëve

Publikuar më: 13/12/2018, ora 16:42

Pr/ligji i ri për rritjen e pensionit të minatorëve e naftëtarëve

Publikuar më: 13/12/2018, ora 16:42

Minatorët, naftëtarët dhe një pjesë e punonjësve të metalurgjisë do t’iu rritet pensioni. Ministria e Financave ka përgatitur një projektligj, që rrit masën e pensionit, në bazë të vjetërsisë në punë për këto profesione të vështira.

Pr/ligji i ri për rritjen e pensionit të minatorëve e naftëtarëve

Publikuar më: 13/12/2018, ora 16:42

Minatorët, naftëtarët dhe një pjesë e punonjësve të metalurgjisë do t’iu rritet pensioni. Ministria e Financave ka përgatitur një projektligj, që rrit masën e pensionit, në bazë të vjetërsisë në punë për këto profesione të vështira.