Pr/ligji për mbrojtjen civile, Rama: S’mund t’i hapim gropën vetes dhe të justifikohemi – A2

Pr/ligji për mbrojtjen civile, Rama: S’mund t’i hapim gropën vetes dhe të justifikohemi

Ministria e Mbrojtjes prezanton projektligjit për mbrojtjen civile, që synon reduktimin e riskut nga fatkeqësitë.