PR mbledh Këshillin Politik, Mediu: 25 prilli, fitorja e vlerësimit të kombit

Mblidhet Këshilli Politik i Partisë Republikane Shqiptare, i cili ka në përbërje intelektualë, të rinj, profesionistë dhe pedagogë.