Prag Angli-Shqipëri, Cikalleshi e Roshi: Besojmë te mrekullitë

Publikuar më: 10/11/2021, ora 17:22

Prag Angli-Shqipëri, Cikalleshi e Roshi: Besojmë te mrekullitë

Publikuar më: 10/11/2021, ora 17:22

Dy prej lojtarëve më të rëndësishëm të Kombëtares. Për kualitetin dhe eksperiencën. Në vitin 2016, Sokol Cikalleshi dhe Odise Roshi ishin protagonistët e kualifikimit në Kampionatin Europian. Pas atij rezultati historik, senatorët besojnë se Shqipëria mund ta përsërisë surprizën. Që kjo të realizohet, nevojitet rezultat pozitiv në Angli.

Prag Angli-Shqipëri, Cikalleshi e Roshi: Besojmë te mrekullitë

Publikuar më: 10/11/2021, ora 17:22

Dy prej lojtarëve më të rëndësishëm të Kombëtares. Për kualitetin dhe eksperiencën. Në vitin 2016, Sokol Cikalleshi dhe Odise Roshi ishin protagonistët e kualifikimit në Kampionatin Europian. Pas atij rezultati historik, senatorët besojnë se Shqipëria mund ta përsërisë surprizën. Që kjo të realizohet, nevojitet rezultat pozitiv në Angli.