Prag epidemie, mjekja: Duhet bërë kujdes me fëmijët – A2

Prag epidemie, mjekja: Duhet bërë kujdes me fëmijët

Mbi 200 persona, kryesisht në orët e mbrëmjes, kërkojnë ndihmën e mjekëve në urgjencat e qendrës spitalore. Fëmijët dhe të moshuarit janë pacientët më të shpeshtë. Mjekët thonë se fillimi i shkurtit do të shënojë kulmin e epidemisë së gripit.