Prag negociatash? Loja e ditëve të fundit dhe angazhimi “gjerman” për zgjidhje – A2

Prag negociatash? Loja e ditëve të fundit dhe angazhimi “gjerman” për zgjidhje

I ftuar në A2 CNN, opinionisti Panajot Soko analizon ngjarjet e fundit në marrëdhënien midis ekzekutivit dhe opozitës në vend, dhe roli i ndërkombëtarëve në mundësimin e një marrëveshje mes palëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2