Prag sezoni në Durrës me mungesë personeli dhe çmime të larta

Publikuar më: 5/5/2022, ora 13:12

Prag sezoni në Durrës me mungesë personeli dhe çmime të larta

Publikuar më: 5/5/2022, ora 13:12

Mungesa e personelit të trajnuar dhe çmimet e larta duken se janë dy problemet kryesore të hoteleve dhe resorteve në vendin tonë në prag të sezonit të ri veror. Ndërsa punonjësit po plotësohen me emigrantë nga vende të tjera, rritja e çmimeve pritet të ndikojë negativisht në të ardhurat e njësive hoteliere këtë sezon.

Prag sezoni në Durrës me mungesë personeli dhe çmime të larta

Publikuar më: 5/5/2022, ora 13:12

Mungesa e personelit të trajnuar dhe çmimet e larta duken se janë dy problemet kryesore të hoteleve dhe resorteve në vendin tonë në prag të sezonit të ri veror. Ndërsa punonjësit po plotësohen me emigrantë nga vende të tjera, rritja e çmimeve pritet të ndikojë negativisht në të ardhurat e njësive hoteliere këtë sezon.