Prag zgjedhjesh, ambasadorët takime në Elbasan dhe Vlorë

Publikuar më: 15/4/2021, ora 16:13

Prag zgjedhjesh, ambasadorët takime në Elbasan dhe Vlorë

Publikuar më: 15/4/2021, ora 16:13

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikes, Yuri Kim, dhe ambasadori italian në vendin tonë, kanë zhvilluar takime në qytetet e Vlorës dhe Elbasanit me shoqërinë civile dhe drejtuesit politikë. Situata në prag te zgjedhjeve dhe roli i shoqërisë civile kane qenë tema e këtyre takimeve.

Prag zgjedhjesh, ambasadorët takime në Elbasan dhe Vlorë

Publikuar më: 15/4/2021, ora 16:13

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikes, Yuri Kim, dhe ambasadori italian në vendin tonë, kanë zhvilluar takime në qytetet e Vlorës dhe Elbasanit me shoqërinë civile dhe drejtuesit politikë. Situata në prag te zgjedhjeve dhe roli i shoqërisë civile kane qenë tema e këtyre takimeve.