Pranga Lefter Kokës, ish-ministri i Mjedisit arrestohet me urdhër të SPAK

Publikuar më: 14/12/2021, ora 13:41

Pranga Lefter Kokës, ish-ministri i Mjedisit arrestohet me urdhër të SPAK

Publikuar më: 14/12/2021, ora 13:41

Arrestohet ish-ministri i Mjedisit dhe ish-deputeti i LSI, Lefter Koka me urdhër të SPAK. Më 25 prill ai u zgjodh deputet i Partisë Socialiste, por e dorëzoi mandatin para betimit në Parlament. Koka është një prej emrave të kallëzuar nga LSI për aferën e inceneratorve për “korrupsion”, “Shpërdorim Detyre” dhe “Pastrim të produktit të veprës penale”.

Pranga Lefter Kokës, ish-ministri i Mjedisit arrestohet me urdhër të SPAK

Publikuar më: 14/12/2021, ora 13:41

Arrestohet ish-ministri i Mjedisit dhe ish-deputeti i LSI, Lefter Koka me urdhër të SPAK. Më 25 prill ai u zgjodh deputet i Partisë Socialiste, por e dorëzoi mandatin para betimit në Parlament. Koka është një prej emrave të kallëzuar nga LSI për aferën e inceneratorve për “korrupsion”, “Shpërdorim Detyre” dhe “Pastrim të produktit të veprës penale”.