Pranohet kërkesa e Balilit për gjykim të shkurtuar, ulet 1/3 e dënimit

Publikuar më: 25/2/2019, ora 21:38

Pranohet kërkesa e Balilit për gjykim të shkurtuar, ulet 1/3 e dënimit

Publikuar më: 25/2/2019, ora 21:38

I shoqëruar vetëm nga një punonjës policie nga kafazi i xhamit, Kelmend Balili ka pritur i qetë dhe i buzëqeshur vendimin e gjykatës.