Pranohet kërkesa e Ndocajt, KQZ do të hapë 11 kuti në Bashkinë e Lezhës

Pasi refuzoi 14 kërkesa ankimore të Bindjes Demokratike të Astrit Patozit, KQZ pranoi të hapë kutitë në Bashkinë e Lezhës, me kërkesë të Eduard Ndocajt dhe Partisë Konservatore Albania.

“Ankuesit kanë bërë një kërkesë ankimore duke referuar që në këto qendra votimi kanë ndodhur disa parregullsi” deklaroi anëtari i KQZ, Bledar Skënderaj.

Përfaqësuesi ligjor i Partisë Konservatore shpjegoi se në këto qendra votimi janë vënë re më shumë vota se votues.

Shkarkoni aplikacionin e A2