Preç Zogaj: Presidenti nuk është më mbi palët, ka dalë hapur kundër mazhorancës

Publikuar më: 26/7/2019, ora 15:13

Preç Zogaj: Presidenti nuk është më mbi palët, ka dalë hapur kundër mazhorancës

Publikuar më: 26/7/2019, ora 15:13

Analisti Preç Zogaj deklaroi në emisionin “I Ftuari” me Endri Xhafon në A2 CNN se “Presidenti ka dalë hapur kundër mazhorancës dhe e ka lënë pozicionin mbi palët”.