Prej një jave asnjë rast i ri në Kukës, optimizëm për izolimin e Covid-19

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 12:27

Prej një jave asnjë rast i ri në Kukës, optimizëm për izolimin e Covid-19

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 12:27

Qyteti i Kukësit, duket se ka arritur të vërë nën kontroll dhe të ndërpresë zinxhirin e transmetimit të Covid-19. Prej disaditësh me radhë në këtë qytet nuk është regjistruar asnjë rast të ri me koronavirus. Edhe katër testet e fundit kanë rezultuar negative. Vatra në Kukës deri me tani po duket se po izolohet duke mbetur në kuotën e 18 të prekurve, nga të cilët deri më tani 10 janë të shëruar dhe të karantinuar në shtëpitë e tyre.

Prej një jave asnjë rast i ri në Kukës, optimizëm për izolimin e Covid-19

Përditësuar më: 30/4/2020, ora 12:27

Qyteti i Kukësit, duket se ka arritur të vërë nën kontroll dhe të ndërpresë zinxhirin e transmetimit të Covid-19. Prej disaditësh me radhë në këtë qytet nuk është regjistruar asnjë rast të ri me koronavirus. Edhe katër testet e fundit kanë rezultuar negative. Vatra në Kukës deri me tani po duket se po izolohet duke mbetur në kuotën e 18 të prekurve, nga të cilët deri më tani 10 janë të shëruar dhe të karantinuar në shtëpitë e tyre.