Prela: Hetimi i veçantë i zgjedhjeve, i pamundur

Drejtuesja e Prokurorisë për Krimet e Rënda, Donika Prela, tha se dosja 339 është dosja më e madhe në historinë e Prokurorisë shqiptare. Duke bërë një përmbledhje të historikut të dosjes më të përfolur të momentit, sidomos pas përgjimeve të publikuara nga gazeta gjermane “Bild”, ajo shtoi se hetimi i veçantë i shit-blerjes së votave ka qenë i pamundur.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministrja Manastirliu flet për hapjen e ambienteve të brendshme të lokaleve
  • LAJMI I FUNDIT | Manastirliu: Kemi hyrë na javën e 40 të përballjes me koronavirusin
  • LAJMI I FUNDIT | Manastirliu: Një punë e madhe është bërë të shmangur përhapjen në shkolla
  • LAJMI I FUNDIT | Manastirliu: Kemi shtuar testimin, gjurmimin dhe ekipet në terren
  • LAJMI I FUNDIT | Manastirliu: Do të fillojë hapja e ambienteve të lokaleve nga 1 tetori
  • LAJMI I FUNDIT | Manastirliu: Do të vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura klubet e natës