Prela në vetting, ka probleme me pasurinë – A2

Prela në vetting, ka probleme me pasurinë

Donika Prela, shefja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, ishte e para që u përball me komisionin e rivlerësimit nga zyra që ajo drejton. Por që në vlerësimin e pjesës së pasurisë, zonja Prela është gjetur me probleme. Sipas komisionit të pavarur të kualifikimit janë konstatuar probleme në dosjen e saj për sa i përket pasurisë, pasi nuk arrin të justifikojë disa apartamente dhe toka që janë në pronësi të saj.