Premçi: Balilit iu plotësuan të gjitha kërkesat, shteti kapitulloi! – A2

Premçi: Balilit iu plotësuan të gjitha kërkesat, shteti kapitulloi!

Pas dy vitesh e gjysmë në arrati, Kelmend Balili, i mbiquajtur nga mediat greke si “Eskobari i Ballkanit” pranoi t’i dorëzohet drejtësisë shqiptare. 47-vjeçari e meritoi krahasimin me Eskobarin, jo aq për sasitë e drogës qe trafikoi ne Greqi dhe ne vendet e tjera perëndimore, por për aftësinë për t’i shpëtuar kërkimeve te policisë.