Premtime pa investime, në Amanikaj tre dekada pa rrugë, ujë dhe kanalizime

Publikuar më: 27/2/2023, ora 12:55

Premtime pa investime, në Amanikaj tre dekada pa rrugë, ujë dhe kanalizime

Publikuar më: 27/2/2023, ora 12:55

Të shkosh me autoveturë në fshatin Amanikaj të bashkisë Memaliaj, vetëm 3 km nga aksi nacional, është një mision i pamundur. Mungesa e ujit të pijshëm dhe kanalizimeve plotësojnë harresën totale të investimeve në këtë fshat. Ndërsa rituali i premtimeve në prag zgjedhjesh vijon rregullisht.

Premtime pa investime, në Amanikaj tre dekada pa rrugë, ujë dhe kanalizime

Publikuar më: 27/2/2023, ora 12:55

Të shkosh me autoveturë në fshatin Amanikaj të bashkisë Memaliaj, vetëm 3 km nga aksi nacional, është një mision i pamundur. Mungesa e ujit të pijshëm dhe kanalizimeve plotësojnë harresën totale të investimeve në këtë fshat. Ndërsa rituali i premtimeve në prag zgjedhjesh vijon rregullisht.