Premtimet e partive në fushatën zgjedhore në Kosovë

Është hapur zyrtarisht fushata elektorale në Kosovë për zgjedhjet e 14 shkurtit. Partitë politike kryesore pa humbur kohë kanë shpalosur disa nga premtimet e tyre, në përpjekje për të bindur qytetarët të mbështesin programet qeverisëse. Albin Kurti nuk heq dorë dhe konfirmoi se do të jetë bartës i listës së Lëvizjes Vetëvendosje, pavarësisht se KQZ-ja e ka përjashtuar nga garimi pas aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese.