Premtimet në arsim, pjesa më e madhe ende në letër, mungojnë financimet dhe vullneti

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:49

Premtimet në arsim, pjesa më e madhe ende në letër, mungojnë financimet dhe vullneti

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:49

Premtimet e qeverisë për arsimin dhe rininë vijojnë të mbesin në letër. Një raport i hartuar nga organizata “Qëndresa Qytetare” gjeti se zotime si, ndërtimi i kampusit universitar në Qytetin Studenti; ndërkombëtarizimi i universiteteve shqiptare; dhënia fund e mësimit me dy turne; Portali i Transparencës dhe ai për punësimin e studentëve ekselentë, abonentë për të gjithë studentët dhe kredia studentore ende nuk janë mbajtur.

Premtimet në arsim, pjesa më e madhe ende në letër, mungojnë financimet dhe vullneti

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:49

Premtimet e qeverisë për arsimin dhe rininë vijojnë të mbesin në letër. Një raport i hartuar nga organizata “Qëndresa Qytetare” gjeti se zotime si, ndërtimi i kampusit universitar në Qytetin Studenti; ndërkombëtarizimi i universiteteve shqiptare; dhënia fund e mësimit me dy turne; Portali i Transparencës dhe ai për punësimin e studentëve ekselentë, abonentë për të gjithë studentët dhe kredia studentore ende nuk janë mbajtur.