Premtimet për biznesin, transformim nga fason në markat “Made in Albania”

Sipërmarrja shqiptare ka pritur gjatë për të mësuar se cili do të jetë vizioni i qeverisë për mbështetjen e biznesit në katërvjeçarin e ardhshëm.

Prodhimi “Made in Albania”, bujqësia dhe turizmi, nxitur nga investime publike si rrugët, portet dhe aeroportet janë në fokus të programit socialist.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 24 kilometra në verilindje të Tiranës, me thellësi 10 km
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti ndodhi saktësisht 2 vite pas atij të 21 shtatorit 2019