Premtimet për bujqësinë, nafta dhe rritje fondesh këtë vit, në zbritje vitet e ardhshme

Kryeministri Rama e ka premtuar heqjen e akcizës për naftën në bujqësi që në vitin 2013, kur socialistët synonin të vinin në pushtet. Pas dy mandatesh, ai i rikthehet premtimit të vjetër, sërish në prag të zgjedhjeve.