Premtimet politike, alternativat përpara procesit zgjedhor si rotacion apo vijimësi qeverisëse

Politologu Roland Lame i ftuar në Ditarin e mesditës për të komentuar zhvillimet dhe dinamikën e fundit në politikën shqiptare.