Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Prenotime edhe në tetor, Vlora pret turistë vendas dhe të huaj edhe në vjeshtë

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 16:25 | Aktualitet

Nuk janë aq të zhurmshëm sa turistët e verës, por nuk janë të paktë. Një pjesë e hoteleve në Vlorë edhe ne 10-ditëshin e fundit të shtatorit janë thuajse ne kapacitete maksimale me turistë. Dhe një trend i tillë parashikohet të vijojë edhe gjatë muajit tetor. Shpresat janë që ky vit të shënojë fillimin e turizmit gjithëvjetor në Vlorë.

Ditari A2 CNN