Presheva në Tiranë, Lugina kërkon hapjen e një konsullate shqiptare, nuk ka kohë për fjalë

Kryetarja e Komunës së Preshevës Ardita Sinani ka sjellë në A2 detaje për situatën në Preshevë, si dhe ka treguar çfarë presin nga dialogu dhe se kërkojnë hapjen e një konsullate shqiptare.