Presidencialet 2020 në SHBA, demokratët të bashkuar për të mundur Trump

Për të mësuar më shumë mbi konventën e Partisë Demokratike në Shtetet e Bashkuara, performancën e dyshes pretendente për presidencën, pikat e forta dhe pritshmëritë në vijimësinë e garës për Shtëpinë e Bardhë, producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2, Rosalba Bejdo, bisedoi me gazetaren e CNN, Karin Caifa.