Presidenti bullgar konfirmon veton për Maqedoninë e Veriut. Peng edhe Shqipëria

Publikuar më: 22/11/2021, ora 14:14

Presidenti bullgar konfirmon veton për Maqedoninë e Veriut. Peng edhe Shqipëria

Publikuar më: 22/11/2021, ora 14:14

Bullgaria vazhdon të këmbëngulë për veton ndaj Maqedonisë e Veriut, e cila po mban peng zhvillimin e konferencës së parë ndërqeveritare për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Presidenti bullgar Rumen Radev, në deklaratën e tij të dhënë pas fitores deklaroi se qeveria e re nuk do të bëjë asnjë lëshim ndaj Shkupit.

Presidenti bullgar konfirmon veton për Maqedoninë e Veriut. Peng edhe Shqipëria

Publikuar më: 22/11/2021, ora 14:14

Bullgaria vazhdon të këmbëngulë për veton ndaj Maqedonisë e Veriut, e cila po mban peng zhvillimin e konferencës së parë ndërqeveritare për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Presidenti bullgar Rumen Radev, në deklaratën e tij të dhënë pas fitores deklaroi se qeveria e re nuk do të bëjë asnjë lëshim ndaj Shkupit.