“Presidenti dhe Kryeministri duhet të punojnë një mandat për të marrë një garsoniere në Tiranë”

Publikuar më: 14/9/2023, ora 21:04

“Presidenti dhe Kryeministri duhet të punojnë një mandat për të marrë një garsoniere në Tiranë”

Publikuar më: 14/9/2023, ora 21:04

Analisti Lorenc Vangjeli në Debat nga Alba Alishani.