Presidenti dhe ‘”Rithemelimi”, rezoluta e këshillit kombëtar: Nuk përfshihemi në farsë

Publikuar më: 7/5/2022, ora 14:19

Presidenti dhe ‘”Rithemelimi”, rezoluta e këshillit kombëtar: Nuk përfshihemi në farsë

Publikuar më: 7/5/2022, ora 14:19

Këshilli Kombëtar demokrat miratoi dhe një rezolutë për çështjen e presidentit ku theksonte se Partia Demokratike do të shprehë vullnetin e saj për zgjedhjen e Presidentit të Republikës me votën e grupit parlamentar, pa u bërë pjesë e farsave institucionale të mazhorancës socialiste.

Presidenti dhe ‘”Rithemelimi”, rezoluta e këshillit kombëtar: Nuk përfshihemi në farsë

Publikuar më: 7/5/2022, ora 14:19

Këshilli Kombëtar demokrat miratoi dhe një rezolutë për çështjen e presidentit ku theksonte se Partia Demokratike do të shprehë vullnetin e saj për zgjedhjen e Presidentit të Republikës me votën e grupit parlamentar, pa u bërë pjesë e farsave institucionale të mazhorancës socialiste.