Presidenti e “zhdekretoi” datën e zgjedhjeve, nuk e “çdekretoi”

Publikuar më: 12/6/2019, ora 13:05

Presidenti e “zhdekretoi” datën e zgjedhjeve, nuk e “çdekretoi”

Publikuar më: 12/6/2019, ora 13:05

A e “çdekretoi”, “shdekretoi”, apo “zhdekretoi” Presidenti datën e zgjedhjeve? Fjalën e ditës na e thotë se si duhet shkruar dhe shqiptuar, Profesor Edmond Tupja, si çdo të mërkurë, i ftuar në “Dita Jonë”. Sigurisht, na thotë edhe pesë fjalët shqipe që duhen shpëtuar këtë javë.

Presidenti e “zhdekretoi” datën e zgjedhjeve, nuk e “çdekretoi”

Publikuar më: 12/6/2019, ora 13:05

A e “çdekretoi”, “shdekretoi”, apo “zhdekretoi” Presidenti datën e zgjedhjeve? Fjalën e ditës na e thotë se si duhet shkruar dhe shqiptuar, Profesor Edmond Tupja, si çdo të mërkurë, i ftuar në “Dita Jonë”. Sigurisht, na thotë edhe pesë fjalët shqipe që duhen shpëtuar këtë javë.