“Presidenti frikë për asgjësimin e LSI-së, Aristir Lumezi: PS po përsërit fushatën e 2017-ës, asnjë mesazh për elektoratin gri

Asnjë risi, përsëritje të fushatës së 2017-ës pa program dhe pa objektiva, por me batuta shikon zv. kryeredaktori i gazetës “Panorama”Aristir Lumezi te fushata e Partisë Socialiste, bazuar në ato që deklaroi kryeministri Rama në Asamblenë Socialiste. Sipas tij, Rama nuk përcolli asnjë mesazh për elektoratin gri, por qëllimi i tij u duk të jetë vetëm konsolidimi i elektoratit socialist.