Presidenti i ri, rithemelimi dhe aleatët nisin negociatat për një emër të përbashkët

Publikuar më: 12/5/2022, ora 19:18

Presidenti i ri, rithemelimi dhe aleatët nisin negociatat për një emër të përbashkët

Publikuar më: 12/5/2022, ora 19:18

Negociatat për të shkuar drejt një emri të përbashkët për presidentin e ri të vendit me aleatët e tyre, Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashki i kanë nisur. Të dyja palët kërkojnë një kandidaturë unifikuese të opozitës, por deri më tani vetmi aleat qe ka një emër konkret është Agron Duka. Sipas këtij të fundit një figurë që ka mbështetjen e mazhorancës e opozitës është Dashamir Shehi.

Presidenti i ri, rithemelimi dhe aleatët nisin negociatat për një emër të përbashkët

Publikuar më: 12/5/2022, ora 19:18

Negociatat për të shkuar drejt një emri të përbashkët për presidentin e ri të vendit me aleatët e tyre, Luçiano Boçi dhe Oerd Bylykbashki i kanë nisur. Të dyja palët kërkojnë një kandidaturë unifikuese të opozitës, por deri më tani vetmi aleat qe ka një emër konkret është Agron Duka. Sipas këtij të fundit një figurë që ka mbështetjen e mazhorancës e opozitës është Dashamir Shehi.