Presidenti si fenomen, emrat dhe procedurat e zgjedhjes ndajnë më shumë demokratët

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 20:20

Presidenti si fenomen, emrat dhe procedurat e zgjedhjes ndajnë më shumë demokratët

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 20:20

I ftuar në studio analisti Aristir Lumezi.