Presioni dhe rezistenca e PD, Tabaku: Ndërkombëtarët të informohen – A2

Presioni dhe rezistenca e PD, Tabaku: Ndërkombëtarët të informohen

Ish-deputetja e PD, Jorida Tabaku, anëtarja e kryesisë së PD, ishte e ftuar në “Ditarin” e orës 13:00 në A2 CNN, nga ku foli për heqjen dorë nga mandatet të deputetëve të opozitës, si dhe për situatën e përgjithshme politike në vend.