Prezantimi i Shehit te Kukësi, gjobat për Tiranë dhe Partizanin… Informacionet sportive të ditës

Gazetari i A2, Krist Martiro, jep të rejat e fundit nga sporti në vend në një lidhje me emisionin “DIta jonë”.