Prezantohen fanellat e Kombëtares, nuk mungon simboli i shqiponjës

Sot Federata shqiptare e Futbollit ka prezantuar fanellat që do të shoqërojnë lojtarët dhe tifozët në rrugëtimin drejt edicionit të Evropianit 2020. Për here të tretë radhazi fanella i është besuar kompanisë italiane Macron. Nuk mungon simboli i shqiponjës, në qendër të fanellës në formë pjesëzash, për të nënvizuar vlerën e çdo komponenti që është i nevojshëm për të arritur suksesin.