Prezantohen projektet për tunelin e Llogarasë, në garë 2 kompani të huaja

Një tunel i gjatë dhe kompleks, por që qeveria e kërkon në kohë rekord dhe me kosto të ulët, pa harruar sigurinë rrugore.