Prezantohet Gega, Kukësi me sytë nga “CAS” për merkaton

Kontratë 1-vjeçare me objektiv kalimin e turit të parë në Europa League dhe rikthimin te titulli kampion. Skënder Gega u prezantua zyrtarisht në krye të stolit të Kukësit ndërkohë që klubi verilindor i ka dhënë siguri për ndërhyrjet në merakton, pas bllokimit nga ana e FIFA-s në muajin janar.