Prezantohet Sylvinho: Ta çojmë kombëtaren sa më lart, synojmë Europianin

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:48

Prezantohet Sylvinho: Ta çojmë kombëtaren sa më lart, synojmë Europianin

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:48

Silvinjo është prezantuar zyrtarisht si trajner i Kombëtares. Braziliani i mirënjohur si futbollist dhe dy asistentët e tij, nënkampionët e botës Zabaleta dhe Guidoni premtuan se do të punojnë për ta ngritur edhe më lart Shqipërinë, duke pranuar sfidën për kualifikimin në Euro 2024.

Prezantohet Sylvinho: Ta çojmë kombëtaren sa më lart, synojmë Europianin

Publikuar më: 9/1/2023, ora 15:48

Silvinjo është prezantuar zyrtarisht si trajner i Kombëtares. Braziliani i mirënjohur si futbollist dhe dy asistentët e tij, nënkampionët e botës Zabaleta dhe Guidoni premtuan se do të punojnë për ta ngritur edhe më lart Shqipërinë, duke pranuar sfidën për kualifikimin në Euro 2024.