Prifti: Turizmi, dramë e madhe. Pa infrastrukturë dhe operatorë me poture nëpër këmbë

Pedagogu i ekonomisë dhe aktivisti i lëvizjes “Alternativa”, Rezart Prifti, ishte i ftuar në “Ditari” në A2 për të folur për ndikimin e koronavirusit në ekonomi, turizëm dhe politikë.