Primaret në PD dhe oferta e opozitës në vendore

Publikuar më: 5/12/2022, ora 08:58

Primaret në PD dhe oferta e opozitës në vendore

Publikuar më: 5/12/2022, ora 08:58

Kjo e hënë nis me disa zhvillime të rëndësishme që lidhen me politikën në Shqipëri. Mbrëmjen e djeshme janë mbajtur primaret e Partisë Demokratike, ndërsa nësër ka dy ngjarje që kanë rrëmbyer të gjithë vëmendjen e politikës. Flasim për protestën e thirrur nga Partia Demokratike dhe opozita, sakaq në anën tjetër mbajtja e Samitit të Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor. Për të analizuar të gjitha këto zhvillime, në studion e “Dita Jonë, në A2 CNN, ishte gazetari Agim Baçi.

Primaret në PD dhe oferta e opozitës në vendore

Publikuar më: 5/12/2022, ora 08:58

Kjo e hënë nis me disa zhvillime të rëndësishme që lidhen me politikën në Shqipëri. Mbrëmjen e djeshme janë mbajtur primaret e Partisë Demokratike, ndërsa nësër ka dy ngjarje që kanë rrëmbyer të gjithë vëmendjen e politikës. Flasim për protestën e thirrur nga Partia Demokratike dhe opozita, sakaq në anën tjetër mbajtja e Samitit të Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor. Për të analizuar të gjitha këto zhvillime, në studion e “Dita Jonë, në A2 CNN, ishte gazetari Agim Baçi.