Prindërit vijojnë qëndresën tek “Emin Duraku”, kërkojnë sigurinë e shkollës

Tre ditë pas rihapjes së shkollave në Tiranë, të cilat ishin mbyllur nga tërmeti i 26 nëntorit, prindërit e 9-vjeçares “Emin Duraku”, nuk janë të bindur për sigurinë fizike të ndërtesës ku mësojnë fëmijët e tyre. Në këto ambiente, të rrethuar me shirita, nuk lejohet të hyjë askush dhe për pasojë mësimi po zhvillohet me turne në ndërtesën e re.