Prishja Gjukanoviç-Abazoviç, çfarë do të ndodhë në Malin e Zi

Publikuar më: 11/7/2022, ora 15:27

Prishja Gjukanoviç-Abazoviç, çfarë do të ndodhë në Malin e Zi

Publikuar më: 11/7/2022, ora 15:27

Pas marrëveshjes mes Malit të Zi dhe Kishës Ortodokse Serbe, Ditan Abazoviç humbi mbështetjen e Milo Gjukanoviç, praktikisht duke humbur edhe shumicën në vendin fqinj. Gazetari i TV Teuta, Bekim Çobaj, na tregon më shumë mbi atë që pritet të ndodhë në Podgoricë në ditët në vijim.

Prishja Gjukanoviç-Abazoviç, çfarë do të ndodhë në Malin e Zi

Publikuar më: 11/7/2022, ora 15:27

Pas marrëveshjes mes Malit të Zi dhe Kishës Ortodokse Serbe, Ditan Abazoviç humbi mbështetjen e Milo Gjukanoviç, praktikisht duke humbur edhe shumicën në vendin fqinj. Gazetari i TV Teuta, Bekim Çobaj, na tregon më shumë mbi atë që pritet të ndodhë në Podgoricë në ditët në vijim.