“Prishni e pastroni vetë çka keni ndërtuar pa leje”, Rama njofton nisjen e operacionit “Bregdeti Ynë”

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se javën e ardhshme forcat e Policisë së Shtetit dhe Inspektoratit Kombëtar të Territorit do të nisin operacionin “Bregdeti Ynë”, për të prishur çdo ndërtim pa leje dhe për të çuar përpara drejtësisë çdo shkelës të ligjit, nga investitorët deri te radhët e policisë.

Nga Shëngjini, kreu i qeverisë apeloi që shkelësit e ligjit t’i prishin dhe t’i pastrojnë vetë çka kanë ndërtuar pa leje, sepse kur të përballen me forcën e operacionit, do të jetë shumë vonë.