Prishtina apo Londra? Dua Lipa rrëfehet në CNN – A2

Prishtina apo Londra? Dua Lipa rrëfehet në CNN

Dua Lipa është intervistuar së fundmi nga gjiganti CNN, ku edhe në këtë intervistë ka folur për të shkuarën e saj dhe largimin nga Kosova.