Priten 1 milion të huaj në shtator, turistët po vazhdojnë të vijnë në Shqipëri

Publikuar më: 8/9/2023, ora 12:12

Priten 1 milion të huaj në shtator, turistët po vazhdojnë të vijnë në Shqipëri

Publikuar më: 8/9/2023, ora 12:12

Turistët po vazhdojnë të vijnë. Me gjithë mbylljen e fundin e verës, në rrugët e Tiranës, bregdet e veri të vendit nuk mungojnë të huajt. Isabella dhe Mateo janë dy prej tyre.