Pritet vendimi i Kushtetueses për “30 qershorin”, Ademi: Ka për të qenë një fitore e madhe për demokracinë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 13:35

Pritet vendimi i Kushtetueses për “30 qershorin”, Ademi: Ka për të qenë një fitore e madhe për demokracinë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 13:35

Gjykata Kushtetuese përfundoi shqyrtimin e padisë për ligjshmërinë e zgjedhjeve dhe tashmë është tërhequr për vendimin. Për të folur në lidhje me këtë çështje ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi.

Pritet vendimi i Kushtetueses për “30 qershorin”, Ademi: Ka për të qenë një fitore e madhe për demokracinë

Publikuar më: 2/11/2021, ora 13:35

Gjykata Kushtetuese përfundoi shqyrtimin e padisë për ligjshmërinë e zgjedhjeve dhe tashmë është tërhequr për vendimin. Për të folur në lidhje me këtë çështje ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi.